POZVAO LJEKARA DA MU DA LIJEK ZA GLAVU, A ON GA USPAVAO I OBLJUBIO: MUŠKARAC TVRDI DA GA JE SILOVAO PRIJATELJ PSIHIJATAR

Kako je M.D. rekao, on se nekoliko dana nakon obljube obratio policiji.

Prije šest godina sam ostao bez majke, poklekao sam i pao u neku vrstu depresije. Tada sam upoznao ljekara koji me je liječio. Kako je prolazilo vrijeme, mi smo postali prijatelji i počeli smo da se družimo porodično. Upoznao sam njegove roditelje, on je upoznao moju porodicu i vjerenicu, sve je bilo normalno. Znao sam za njegovu seksualnu orjentaciju, ali to mi nije smetalo, cijenio sam ga zbog dobrote – počinje priču M.D.

Mučila ga migrena

On navodi da su ga kobnog dana mučile migrene, te zbog bolova u glavi nije mogao da se pomjeri, niti da ode do apoteke po lijek.

Smatrao sam, pošto je doktor i to psihijatar koji radi u zdravstvenoj instituciji, da može da mi pomogne. Pozvao sam ga i rekao da mi treba bilo kakva tableta, lek, bilo šta samo da prođe bol – navodi sagovornik Kurira i nastavlja:
Došao je tu kod mene u stan, ja sam jedva pričao od bola, progutao sam tabletu, nadajući se da će prestati migrena. Sljedeće čega se sjećam je da se budim na krevetu u spavaćoj sobi i to bez odjeće. Potpuno omamljen vidio sam ga kako kleči pored mene, kako mi liže noge, poslije mi je lizao butine i počeo oralno da me iskorištava – priča ovaj Nišlija.

Zlostavljanje

On tvrdi da ne zna koja mu je tableta data, ali da je ponovo zaspao.

Trgao sam se još jednom u trenutku jer me je probudila njegova težina jer je sjedio na mojim butinama, ja sam bio na stomaku i lizao mi je leđa. Bio sam potpuno skrhan od one tablete, vjerovatno sam ponovo zaspao. Probudio sam se dan kasnije, osjećao sam se prljavo, poniženo.
Kako je naveo, nije mogao da zamisli šta će mu se desiti.

Nikada nisam sumnjao da će mi uraditi ovako nešto. Prijavio sam ga policiji kasnije jer nisam mogao da dođem sebi od šoka.

Policija

Podnijećemo krivičnu prijavu

Policija će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podnijeti krivičnu prijavu protiv četrdesetočetvorogodišnjeg muškarca iz Niša koji se sumnjiči da je izvršio krivično djelo obljuba nad nemoćnim licem.

On se sumnjiči da je muškarcu dao lijek od koga je ovaj izgubio svijest, a potom ga je obljubio – rečeno je u niškoj policiji. prenosi hayat

Source: region