Pronađena nestala Lara (15): Snimile je kamere, evo šta je rekla policajcima

Građani su djevojku koja je odgovarala opisu po fotografiji objavljenoj u medijima primijetili oko podneva kod Velikoj Gorici i obavijestili policiju koja je brzo reagovala, došla i ustanovila da se radi o nestaloj osobi.

Odvezli su je do policijske stanice u Velikoj Gorici i o tome obavijestili njenu majku Kristinu Tomac.

Sretnu vijest potvrdili su za Jutarnji list i iz Odnosa s javnošću PU zagrebačke da Lara više nije na popisu nestalih osoba. Tako je drama jedne djevojke koja je iz doma u Šenoinoj u Zagrebu otišla u ponedjeljak 45 minuta iza ponoći sretno okončana.

Podsjetimo, u subotu majka je njen nestanak prijavila u ponedjeljak 9. maja iza 4 sata kad je primijetila da je otišla iz kuće i od tada do subote u podne za Larom Golubić-Trbušić tragale su sve policijske stanice u državi.

Nakon što je izašla iz stana u Šenoinoj snimile su je i nadzorne kamere jednog restorana u Petrinjskoj, a u međuvremenu policija je dobila nekoliko dojava da je viđena, a i operativnim radom je prikupljala saznanja gdje bi se mogla nalaziti.

Od kuće je otišla bez mobitela i ličnih dokumenata, sa oko 250 kuna, a prema neslužbenim informacijama, policajcima je rekla da je u Konzum krenula kupiti namirnice. Sve okolnosti oko nestanka utvrdit će se kriminalističkim istraživanjem.

Za njenu porodicu najbitnije je da je potraga za 15-godišnjakinjom koja je majka osmomjesečnog sinčića sretno okončana i da je djevojka pronađena živa.

Source: region