Sutra dženaza vozaču cisterne: Poginuo na jednoj od posljednjih tura pred penziju

U stravičnoj nesreći koja se dogodila jučer na magistralnom putu Mostar – Sarajevo u mjestu Drežnica poginuo je vozač cisterne Mustafa Ibrišević (64) iz Visokog čije su tijelo jučer izvukli mostarski ronioci. Na lice mjesta su stigli sinovi nesretnog čovjeka koji su potvrdili njegov identitet, a prizori s lica mjesta nikoga od prisutnih nisu mogli ostaviti ravnodušnim. S druge strane, za volanom kombija slovenskih registarskih oznaka, koje je učestvovalo u ovoj nesreći se nalazio Boštjan Furek iz mjesta Ptuj.

U kombiju se nalazilo osam osoba koje su prevezene u mostarske bolnice i oni su svi danas otpušteni. Cistrena je bila je u vlasništvu kompanije “Suša Commerce” iz Visokog.

Dženaza Mustafi Ibriševiću bit će obavljena u subotu 30. aprila u 15:00 sati na mezarju “Slatina-Kalići.

– Riječ je o kolegi koji je jučer nastradao u saobraćajnoj nesreću u mjestu Drežnica na putnom pravcu Jablanica-Mostar. Kako, tvrde pratioci grupe, ovo mu je bila jedna od poslednjih tura pred penziju. Kolegane naš, neka ti Allah podari džennet- objavljeno je na Facebook grupi koja okuplja vozače kamiona,piše Avaz

Source: CRNA HRONIKA