NOVI DETALJI POTRAGE ZA NESTALOM MARIJANOM: Oglasila se njena drugarica, evo šta joj je zadnje rekla

Prema nezvaničnim informacijama, juče je tokom dana dio njenih stvari pronađen nekoliko stotina metara od njenog doma, te se u srijedu pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti.

Kako navodi Jutarnji, potraga će se nastaviti i danas u tom području, te će se u potragu ubaciti i dron.

Jedna od prijateljica nestale je u poptunom šoku jutros istakla da ne može da vjeruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

– Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dijete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njen rođendan – priča prijateljica i dodaje:

Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu djecu, zvala sam je kod sebe u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv – rekla je Marijanina drugarica, prenosi Kurir.rs.

Source: region