MMA borac šokirao sve izjavom da bi “iznabadao” Jovanu Jeremić, evo šta mu je odgovorila

MMA borac Vaso Bakočević gostovao je u podkastu “Inkubator” i tom prilikom je izjavio da bi najradije “iznabadao” voditeljicu Jovanu Jeremić.

Naime, voditelj podkasta mu je postavio pitanje u žargoskom stilu: “Koga bi iznabadao iz javnog života u Srbiji?”. Bakočević je istog momenta na to odgovorio.

– Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna – odgovorio je MMA borac, malo nakog toga oglasila se Jovana na svom Instagram profilu.

– Dođi junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremić. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gdje ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno ženu? Kome ćeš ti poslije ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kilograma, srećom, umijem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće – napisala je Jovana Jeremić na svom Instagram profilu. prneosi “Avaz“.

Source: region