DA LI JE RAZLOG SAMOUBISTVA NEUZVRAĆENA LJUBAV? Šesnaestogodišnjak došao kući sa nastave, pa se objesio

U dvorištu porodične kuće u Vladičinom Hanu, u utorak po podne, pronađeno je beživotno tijelo šesnaestogodišnjeg M. M., a prvi rezultati istrage ukazuju da je tinejdžer sam sebi oduzeo život vešanjem i to pošto po povratku iz druge smjene u Tehničkoj školi, piše Kurir.

Mrtvozornik je utvrdio da je riječ o samoubistvu, a policija je obavestila Tužilaštvo, iz kojeg nam je rečeno da zasada ne postoje indicije da je smrt dječaka posljedica nekog krivičnog djela.

Tinejdžer M. M. je važio za dobrog i lijepo vaspitanog mladića. Bio je ponos svojih roditelja, dobar učenik, angažovan u raznim vanškolskim aktivnostima, volio je glumu i bio jedan od boljih recitatora. Volio je motore i život u pravom smislu te riječi.

Sagovornici kažu da je njegov zaštitni znak bio humor, da je bio glavni šaljivdžija u društvu i da je uvjiek širio pozitivnu energiju.

Stanovnici ove male opštine su u šoku, kako se jedan dječak iz dobre porodice, čija majka radi u lokalnoj samoupravi, a otac u fabrici, odlučio da oduzme sebi život. Za njim je ostao i neutješan stariji brat, student.

Motiv nije misterija samo za istražne organe već i za Hančane, koji ne mogu da se pomire sa činjenicom da je jedan mladić ispred koga je bio život presudi sam sebi.

Prema pričama njegovih poznanika, dječak je prije nekoliko dana pozajmio auto od komšije i imao saobraćajnu nezgodu, pa ga je tražila policija. Navodno je on to vrlo stresno podnio, jer je uvijek bio primjerno deijte, pa nije želio da povrijedi nikoga iz svoje okoline. Po drugoj verziji, koju prepričavaju uglavnom njegovi vršnjaci, moguće je da se na ovaj korak odlučio zbog neuzvraćene ljubavi.

Smrt dječaka, koji je za koji mjesec trebalo da napuni 17 godina, zaprepastila je Hančane koji saučestvuju sa bolom roditelja. Inače, M. M. je u srijedu sahranjen u Vladičinom Hanu.

Source: region