NENAD PERIŠ TRAŽIO DA SE VIDI SA MATEJEVIM DRUGOVIMA – Otkrio o čemu su pričali: Čekam ga

Njegov otac otkriva da je po povratku u Split razgovarao sa njegovim prijateljima.

– Vidio sam se sa njima. Pričali smo o svemu, ali niko od njih ne zna zbog čega je i gdje je Matej nestao. Mogu vam samo reći da su potreseni sada isto kao i prije 90 dana. Mozaik još nisam sklopio niti znam gde je moj sin. Vejrujem da je dobro i čekam ga – kaže za Telegraf Periš koji snagu nalazi u vjeri.

Nenad Periš prije nekoliko dana nakon skoro tri mjeseca napustio je Beograd. Vratio se u Split gdje mu je porodica.

– Moje srce je u Beogradu gdje mi je nestao sin. U stalnom kontaktu sam sa beogradskom policijom. Za sada nema novih infomacijama. Potraga se nastavlja i sa lijepim vremenom ona će se intezivirati. Ja i dalje čekam da vidim Mateja- kaže Nenad.

Nakon 90 dana zahvalan je svim ljudima koji su uključeni u potragu za njegovim sinom.

Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine kada je napustio beogradski klub “Gotik”. Pre nego što je izašao napolje platio je konobaru flašu viskija. Njegovi prijatelji i policiji i Nenadu su rekli da su mislili da se Matej zapričao sa nekim. Tek kada su videli da je ostavio jaknu uplašili su se za njega.

Dosadašnja istraga je utvrdila da Matej nije bio u sukobu ni sa kim. Međutim, niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi da je on upao u Savu.

Source: region