Vulin optužio Komšića: Između dva zalogaja srpskog hljeba pljuje po Srbiji!

Srbijanski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da oni koji su bombardovali Jugoslaviju nemaju moralno pravo da od Srbije traže da uvede sankcije Rusiji i “uništava vjekovna prijateljstva”, prenosi Beta.

Vulin je za televiziju Pink ocijenio da je sukob u Ukrajini pokrenuo talas rusofobije koja se po njegovim riječima, uvijek završava srbofobijom.

“Svako ko je mrzio Rusiju, nije volio Srbiju. Sve što danas rade ruskoj djeci radili bi sutra srpskoj”, ocijenio je Vulin.

Srbijanski ministar je ponovio da uspostava “srpskog sveta” ostaje njegova politička misija.

“Nikad nije bilo Velike Srbije, kamo sreće da je postojala, ali je Hitler napravio Veliku Albaniju. Svi narodi imaju prirodnu težnju da se ujedine, samo Srbi ne smiju”, naveo je Vulin.

Dodao je da stabilnost Balkana “zavisi” od Srbije i optužio lidere pojedinih zemalja u regionu da “hoće žito, ulje, vakcine iz Srbije, a pljuju po njoj”.

“(Željko) Komšić i (Milo) Đukanović između dva zalogaja srpskog hljeba pljuju po Srbiji. Kad im treba sve, od vakcine protiv korona virusa do hljeba, tu im je Srbija, a Crna Gora i Bosna i Hercegovina neće da uđu u ‘Otvoreni Balkan’ jer to je kako kažu, Vučićev velikosrpski projekat”, ocijenio je Vulin.

Source: region