čet. jul 25th, 2024

YimoR slavi 33. rođendan, u subotu neradni dan u YimoR i MEGA Diskont objektima

Firma YimoR sa svojom maloprodajnom mrežom YimoR i MEGA Diskont 19.03.2022. godine obilježava 33. rođendan.

Davne 1989. godine napravljeni su prvi, sa današnje tačke gledišta, historijski koraci i od tada bilježi kontiuiran rast u svim segmentima poslovanja.

Tako od male porodične firme koja je bila usmjerena lokalno danas imamo veliku firmu koja se ubrzano širi na teritoriji čitave BiH sa preko 600 radnika.

Kroz intenzivno širenje maloprodajne i veleprodajne mreže, podiže se kvaliteta usluge i glavni fokus je na odabiru raznovrsnog i kvalitetnog asortimana po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

U 46 maloprodajnih objekata od kojih je 24 YimoR i 22 MEGA Diskont marketa možete pronaći bogat asortiman osnovnih životnih namirnica, pića i slatkiša te proizvode za njegu higijenu i kućanstvo kao i mliječne i delikatesne proizvode.

Uz maloprodajnu mrežu veliko učešće na tržištu uzima i veleprodajna mreža YimoR-a.

Pored robne marke Doma, CLASSY je jedna od najprepoznatljivijih robnih marki YimoR-a.

Linija proizvoda iz CLASSY asortimana se stalno nadopunjuje tako pored dobro poznatog slanog i slatkog programa kao i mliječnih proizvoda sada imamo i CLASSY zamrznute ćevape i pljeskavice kao i CLASSY toaletni papir.

Dana 19.03.2022. godine na svoj 33. rođendan firma YimoR ima neradni dan za sve uposlenike.

Uz mali predah i uz slavljeničku atmosferu obavještavamo Vas da svoju kupovinu planirate unaprijed jer YimoR i MEGA Diskont maloprodajni objekti neće raditi.

Prekidamo svakodnevnu rutinu, ali samo nakratko, te u nedjelju 20.03. nastavljamo s radom po uobičajnom radnom vremenu, navode iz kompanije YimoR.

 

Source: STUDIO D TK

Povezano