Stravično ubistvo u Veloj Luci,očevid traje navodno je sin ubio majku!

Policija ističe: “osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem obiteljski je povezana sa žrtvom te je uhićena i pod policijskim je nadzorom” te da je na mjestu događaja u tijeku očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku. Naveli su kako će se više detalja o ovom događaju biti će poznato nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Međutim, iz pouzdanih izvora smo doznali da je riječ o 34-godišnjem Velolučaninu a da je žrtva njegova majka, sredovječna državljanka Brazila, inače već odavno nastanjena u Veloj Luci. Mještani koje smo kontaktirali tvrde da je ubojstvo počinjeno oštrim sječivom, a neki govore: britvicom. Ipa, do okončanja očevida nitko nam nije mogao potvrditi ili opovrgnuti način počinjenja zločina i bilo koji dodatni detalj.

Naši izvori ističu kako je riječ o A.Š.(34) te da se ubojica nakon počinjenog zločina kretao po mjestu, gdje se čak fizički sukobio s jednim mještaninom, navodno vlasnikom nekog ugostiteljskog objekta. Nakon toga je pozvana policija, da bi se tada otkrilo i nasilno ubojstvo. Velolučani su zgroženi a neki koje smo uspjeli kontaktirati ističu da su “osjećali već neko vrime kako toj osobi nije dobro i kako ima ozbiljnih problema,piše Slobodnadalmacija

Source: CRNA HRONIKA