“PRESLIKAN JE MATEJ” Manekenka koja je vidjela istog Periša u Minhenu: Moja majka pošla ka njemu…

– Moja mama koja je šetala moju bebu sa mnom je htela u momentu da mu priđe, ali ja to nisam dozvolila. Bilo mi je glupo, ona je htela da ga slika, ali nisam ja dozvolila. Dečko je bio malo pogubljen i vidim da je skontao da mi pričamo na našem – kaže ovaj internacionalni model i dodaje:

– Samo želim da vidim po fizičkom opisu da li je to on jer po licu i visini odgovara opisu. Dečko je preslikan – kaže ona,piše Kurir.

Naša sagovornica je istakla da je taj momak “tri puta prošao pored njih” i da je “baš obratila pažnju”.

– Tri puta je prošao pored nas i baš sam obratila pažnju. Neverovatno koliko je isti. Poslednje gde sam ga srela je kod hotela Mandarin, gde je i policijska stanica i bivši restoran Opatija – rekla je hrvatska manekenka.

Ona je, takođe, kazala da je od prijatelja dobila neke brojeve nadležnih službi u Srbiji kako bi ih obavestila o tome što je videla, ali ti brojevi, kako je izjavila, nisu u funkciji.

– Ja samo želim da dobijem broj od nadležnih organa u Srbiji. Moj prijatelj model mi je poslao neke brojeve koji nisu u funkciji – rekla je manekenka.

Ona je potom istakla da će to sve “svakako prijaviti policiji”.

– Ja ću svakako da prijavim policiji, na inicijativu moje mame koja je sa mnom šetala bebu u tom momentu. Ona me je naterala da prijavim sve to govoreći mi “Ne daj Bože da se tebi tako nešto desi, svaka informacija bi bila od koristi” – kaže naša sagovornica.

Source: region