ALEKSA SE OPET VRATIO U BEOGRAD! Veleobrt u slučaju nestalog-nađenog mladića: Majka otkrila šta se sad dogodilo

Aleksa Stanković iz Kruševca koji je pronađen posle 43 dana potrage u stanu na Vračaru, otišao je od kuće jer je odlučio da započne samostalni život i ostvari planove koje je sebi zacrtao, potvrdila je njegova majka Olja.

Da podsjetimo, Stanković je nestao 28. decembra prošle godine, kada je napustio stan u Kruševcu i sa sobom ponio diplome i svjedočanstva. Tokom 43 dana potrage viđan je po Beogradu, tu je lociran i njegov telefon, a mladić je sinoć pronađen u iznajmljenom stanu na Vračaru živ i zdrav.

– Napokon je ova agonija završena na najbolji mogući način, sin mi je živ i zdrav. Presrećna sam! Gdje god da je i kako god da živi, važno mi je da znam da je dobro i da mi se ponekad javi – kaže Aleksina mama Olja.

Kako objašnjava, sa sinom se nije srela jer trenutno ima koronu, ali su ga vidjeli brat i sestra.

– Aleksa se vratio u Beograd i tu će nastaviti svoj život, a ima planove da ode u Kanadu. On je objasnio da je napustio kuću jer želi da se osamostali, da ima svoje planove koje planira da ostvari i neće se vraćati u Kruševac. Moj sin želi da otpočne novi život i ja ga u tome podržavam i tu sam za njega – priča majka.

Olja navodi da je njen sin sve vrijeme u Beogradu radio.

– On je još u Kruševcu radio preko interneta, to je radio u Beogadu i imao je novca. Dobro se snašao, dobro je, ugojio se i ja mu želim svu sreću – rekla je majka. prneosi “Novi“.

Source: region