OVO JE BIO ZNAK DA SE NEŠTO DESILO: Matej Periš je svake noći djevojci Sanji pisao ISTU PORUKU (FOTO)

Prošlo je mesec dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27), a njegova devojka Sanja iz Splita u svojoj ispovesti početkom januara otkrila je da u vezi sa nestalim mladićem nije imala nikakvih problema,piše Pink.

Ona je otkrila da joj je u noći Matejevog nestanka bilo čudno što joj nije poslao poruku za laku noć, kao što je inače uvek radio.

– Nikakvi problemi među nama nisu bili – rekla je tada i objasnila da se sa Matejem poslednji put čula 30. decembra, kada joj je on poslao video oko 21.30 sati.


– Meni se bio ugasio mobilni, a bila sam na poslu. Kada sam oko ponoći došla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla sam da spavam. Probudila sam se u sedam ujutru i vidim da mi nije poslao poruku za laku noć kada je došao iz grada, što on uvek radi. Vidim nema ništa. Poslala sam mu poruku tada: “Je l’ sve ok?”, odgovora nema.

Posle sam mu oko dva popodne opet poslala poruku, opet ništa. Razmišljam da ne može da spava toliko dugo, nema šanse. Onda sam se kasnije popodne čula s njegovim prijateljima, koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju ni oni šta se desilo. Oni su bili van sebe – pričala je tada Sanja, naglašavajući da je pogađaju priče o tome da je Matej sa društvom konzumirao drogu.

Podsetimo, Matej Periš nestao je noć uoči Nove godine, kada je istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali, pa preko Karađorđeve i Travničke ulice došao do Sava promenade, gde su ga snimile kamere iz jednog restorana kako se približio reci Savi. Poslednji signal njegovog telefona bazna stanica je zabeležila u reci.

Source: region