POJAVILA SE NOVA SLIKA MATEJA PERIŠA: Splićanin je OVO posljednje napisao prije nestanka, misterija je sada još veća

Ona je izjavila da joj je najžalije što se Mateju nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova, podsjeća Mondo.

“Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i šta da rade”, rekla je Maja S. u emisiji “Eksploziv”.

Tokom istrage Matejevog nestanka u velikoj mjeri je ispitan njegov privatni život, drugari sa kojima je došao u provod, ali nije objavljen veliki broj njegovih fotografija. Hrvatski mediji objavili su i fotografiju Mateja Periša sa drugovima, koja je nastala u kombiju kojim su krenuli u Beograd.

Na njegovom profil na WhatsApp-u, gdje je najčešće komunicirao sa ocem, Matej je prije nestanka napisao kako se nalazi u školi, što je dodatno sve naježilo u ovom slučaju, dok mu je na profilnoj fotografiji postavljena slika sa plaže.

Matej je bio aktivan i na Viberu, a nekoliko nedjelja prije nestanka, kako kažu izvori, promijenio je profilnu fotografiju. Ovo je ujedno i njegova najsviježija fotografija koja se pojavila u javnosti, nakon nestanka.

Beogradska policija nastavlja da istražuje sve okolnosti nestanka Mateja Periša, a u istragu su uključeni sateliti i termovizijske kamere.

Podsjetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a njegovi prijatelji su, prema zvaničnim informacijama, nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova.

Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu “Gotik” u Beton hali, odakle je izašao u 1.43, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi.

Video-nadzor je Periša navodno snimio i kako pliva, a tu je posljednji put i uhvaćen signal njegovog mobilnog telefona, pet minuta poslije dva časa.

Source: region