MATEJ OCU POSLAO OVE 4 RIJEČI I VIŠE SE NISU ČULI: Nenad Periš otkrio šta je pisalo u poslednjoj poruci koju je dobio od sina

Naime, kako kaže, on je pregledao sve snimke koji su se pojavili u javnosti iz noći nestanka njegovog sina, ali i dalje ima nedoumice.

– Ne znam gde je Matej krenuo. Niti zašto je zaustavio taksi i gde je želeo da ode. Zašto se vratio ka Savi ? Zašto drugovima ništa nije rekao? U isti mah deluje mi zaista nemoguće da je on mogao da preskoči tako visoku ogradu da siđe do Save i da upadne u nju. Kamere su samo snimile Mateju koji ide ka Savi i tu se snimak prekida – objašnjava Periš.

O svim tim pitanjima priča i sa suprugom i ćerkama od 19 i 16 godina. One prate svaki tekst koji se objavi o Mateju i u svakom od njih traže odgovor na pitanje “Gde je nestao Matej”.

– Sin mi je poslao poslednju poruku koja je glasila: “Tata ulazimo u Srbiju”.Više ništa nisam dobio od njega. Za njega mogu samo reći da ga u životu nisam video pijanog , a kamoli pod dejstvom nekih supstanci. Na snimcima koje sam gledao i koje je vaša policija objavila ne deluje mi pijano. Matej trči pravolijski, zaobilazi vozila dolazi to taksiste, tu želi da sedne na mesto za putnike. Verujem da je taksita mogao da ga pozove on bi mu rekao gde tačno želi da ide – tvrdi Periš.

Podsetimo, Splićani su nestanak svog prijatelja prijavili 31. decembra u 18 sati, a prema njihovim rečima videli su da Mateja nema oko 2.30 sati. Oni su prošli poligrafsko testiranje i sarađavali su s policijom. Takođe, inspektori su ih i dva puta ispitivali u apartmanu u kom su odseli na Dorćolu. Po povratku iz Beograda mladići su se zarazili korona virusom, ali se pretpostavlja da čim ozdrave i izađu iz izolacije, biće opet ispitani.

Source: region