SUPER VIJEST: Tuzlanska kompanija izvozi u EU

Vrhunski mesni delikatesi od visokokvalitetnog pilećeg, goveđeg i purećeg mesa čine Menprom jednom od vodećih mesnih industrija u našoj zemlji a oni će se uskoro naći na policama širom Evrope.

Krajem 2008. godine u Menpromu su uspješno implementirali HALAL certifikat u okvire proizvodnje. Pored certifikata, kontrola zdravstvene ispravnosti i kvaliteta proizvoda se također svakodnevno vrši i u sklopu labaratorije koje je opremljena najsavremenijom opremom iz te oblasti.

Fokusirani na tradicionalne metode proizvodnje, korištenje samo najkvalitetnijeg mesa uz poštivanje najviših standarda, Menprom je prije dvije godine uspješno započeo izvoz u Ujedinjene Arapske Emirate.

Nedavno je za ovu uspješnu kompaniju stigla još jedna izuzetno lijepa vijest i priznanje.

Naime, Kompaniji Menprom odobren je izvoz proizvoda u EU što je potvrda dugogodišnjeg predanog, kontinuiranog rada i vrhunske kvalitete proizvoda.

Menpromovi pileći i pureći delikatesni proizvodi moći će se pronaći na policama širom starog kontinenta. Ovu vijest su u pomenutoj tuzlanskoj kompaniji dočekali kao svojevrsni novogodišnji poklon i dodatnu motivaciju i vjetar u leđa za izvrsnu 2022. godinu.

Super vijesti slušajte u programu radija Studio D petkom od 09:45h, 12:45h, 14:45h i 17:45h. 

Source: STUDIO D TK