OTKRIVENO ŠTA SU KONZUMIRALI SPLIĆANI KOBNE VEČERI: UZ ALKOHOL KORISTILI SINTETIČKE DROGE

Naime oni su najprije bili u iznajmljenom stanu, odakle su otišli u jedan restoran u blizini “Gotika”, a zatim prešli u “Gotik”. Društvo u kome je bio Matej čitave večeri naručivalo je u klubu i vino i viski, a uz koristili spid i sintetičke droge.

Matej je prije izlaska iz kluba bio vidno pijan i vidno se teturao kada je napustio klub. Sigurnosne kamere zabilježile su čudno ponašanje nestalog momka koje je najvjerovatnije izazvano kombinovanjem alkohola i droge..

Iskreno da vam kažem, ne znam više. Moj sin je povučen, sportista… Ne znam kako je došlo do onoga da je izvan sebe što se vidi na nadzornim kamerama – izjavio je danas Nenad Periš, otac nestalog Mateja. prneosi “Hayat“.

On je pokušao da objasni i ponašanje svog sina koje je uočeno na kamerama, prije svega činjenicu da nije djelovalo da je u potpuno prisebnom stanju.

Gledajte, vidi se da je pokušao da komunicira, da je zaustavio tog taksistu i s njim kratko razgovarao. Šta mu je bilo u tom trenutku i kuda je krenuo, ne znam. Vjerujte mi, teško je o tome govoriti – rekao je on za hrvatski portal Index.

Source: region