AKO SE DOKAŽE DA SE UBILA, REĆI ĆU SVE ŠTO ZNAM – IZAĆI ĆE NA VELIKO! Oglasila se kćerka Jovane Marjanović, tvrdi da majka nije bila suicidna!

Ovo su riječi Ljiljane Simić iz Niša, kćerke Jovane Marjanović koja je juče, poslije petodnevne potrage na Zlatiboru, pronađena mrtva u mjestu Tić polje, oko kilometar udaljenog od turističkog centra planine, piše Blic.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je digla ruku na sebe, premda su kraj njenog tijela pronađeni boca alkoholnog pića i lijekovi.

Međutim, Jovanina kćerka otkrila je da cijela priča i te kako ima pozadinu i da će otkriti javno sve što zna, ako obdukcija dokaže da se njena majka ubila.

– Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa pritiskom. Čekamo rezultate obdukcije kada ćemo sa sigurnošću moći da potvrdimo šta se zapravo desilo. Ako se radi o samoubistvu imam sve informacije koje ću da pustim u javnost i izaći će na veliko – rekla je Ljiljana Simić.

Kaže da nije dobila nijednu informaciju da su sigurnosne kamere snimile njenu majku kada je napustila stan i otišla i zahvalna je svim dobrovoljcima koji su pomogli u potrazi.

Source: region