ZORANA PAVIĆ PREŽIVELA TEŠKU BOLEST I SRČANI UDAR, a evo kako danas izgleda: SMRŠALA PREKO 30 KG, objavljena najnovija slika

Pjevačica Zorana Pavić devedesetih godina imala je veliku popularnost, a zatim se postepeno povlačila sa scene. Proteklih godina prošla je i kroz veoma teške trenutke, budući da se borila sa zdravstvenim problemima.

Zorana Pavić nizala je hitove i bila veoma aktivna na muzičkoj sceni devedesetih godina prošlog vijeka, međutim svojevremeno je odlučila da se u medijima sve manje pojavljuje kao pevačica i posvetila se voditeljskoj karijeri, pa je publika imala priliku da je gleda u emisiji “Ko vam dade termin”.

Zorana je nakon ogromne popularnost, rešila da vodi miran i medijski povučen život. Sreću je našla čak i u angažmanima u pozorištu, koji joj takođe odlično ide.

2009. godine pisalo se da ima rak grlića materice, ali ona je to demantovala i ispričala da je u pitanju specifična bolest koja ju je prikovala za krevet, ne želeći previše da detaljiše:

“Shvatila da je moj problem uzrokovan emotivnim šokom koji sam doživela i spakovala sam ga u fioku praveći se da ne postoji. Sve što mi se u prošlosti dogodilo izazvalo je ozbiljan hormonski poremećaj koji me je prikovao za krevet. Ali, to je situacija s kojim sam morala sama da se izborim. Problem je ličan i autentičan, ali nisam želela da o njemu javno govorim do danas. Možda je moja greška što nisam rekla i spriječila insinuacije. Uprkos bolesti, radila sam, samo se nisam eksponirala u javnosti”, rekla je jpevačica svojevremeno za “Alo”.

Pet godina kasnije, 2014. godine, doživjela je manji srčani udar, ali i pored toga optimizam i vedar duh nisu je napustili.

Mediji ovih dana pišu o Zoraninoj dijeti koja joj je pomogla da smrša preko 30 kilograma, a slobodno možemo reći da ona zaista nikada bolje nije izgledala.

Source: region