Preminula je lijepa Milena, izgubila najvažniju bitku, mališan (2) ostao bez majke

Zbog jakih bolova u stomaku, poslije detaljnih analiza, dijagnostikovan joj je karcinom želuca u poodmaklom stadijumu. Prisustvo slobodne tečnosti na više mjesta unutar stomaka i maloj karlici dodatno je komplikovali njeno već teško stanje.

Nije bilo moguće odraditi ni operativni zahvat zbog čega je konzilijum ljekara odredio hemioterapiju koju je Milena trebalo da primi. Uslijed loše krvne slike i lošeg cjelokupnog zdravstvenog stanja, ni to nije bilo moguće.

Mileni je posljednja nada bila jedna privatna klinika u Beogradu koja je trebalo da ciljanim terapijama ojača njen organizam, poboljša opšte zdravstveno stanje kako bi bila u stanju da primi ciklus od šest bioloških terapija poslije čega bi se stekli uslovi za operaciju u zemlji ili inostranstvu.

Na žalost, Milena nije izdržala. Izgubila je najvažniju i najtežu bitku.

“Milena, nažalost, nije dobila šansu da se bori… Otišla je…. Svi smo vjerovali u neko čudo i odbijam da vjerujem da čuda ne postoje, ali našu Milenu je zaobišlo… Sve se izdešavalo brzo, za manje od dva mjeseca, nismo shvatili još da je bolesna, a već je nema… Ne mogu da mislim ni o tome kako je sada na nekom ljepšem mjestu, jer… gdje nam može biti ljepše nego pored onih koje volimo… zato ne znam ni šta bih rekla zapravo…osim da sam tužna”, piše u objavi na Fejsbuku. prneosi “Novi“.

Source: region