OVO JE PJEVAČ ZVEZDA GRANDA KOJI JE IZBODEN U NOVOM SADU! Evo kako je izgledao njegov nastup u popularnom muzičkom takmičenju!

Strahinja je sinoć bio gost sa svojim društvom u lokalu, kada je izbila masovna tuča među gostima. Za sada još nepoznata osoba nožem je mladom pevaču zadala ubod nožem u predelu srca. Policija je privela više osoba i rade na rasvetljavanju ovog slučaja – kaže izvor Kurira.

Strahinja je u srećnom braku od 2018. godine i ima malo dete, a njegova sestra je poznata manekenka koja se do skora bila u braku sa uspešnim igračem FK Crvena zvezda, prenosi Pink.

Inače, Strahinja se takmičio u Zvezdama Granda 2013. godine, nakon čega je nastavio da peva po novosadskim lokalima.

– Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje. U daljem toku nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana – rekli su u PR službi UKC Vojvodine.

Source: region