Ispovijest žene zbog koje je pao gradonačelnik Prijedora: “Imam 3.878 njegovih slika”

Ona je u Centralnom dnevniku Face TV priznala da joj je Pavlović izražavao ljubav, da je u nju bio jako zaljubljen, kleo se u svoje dijete i ljubav, ali je poručila da te fotografije nisu od nje dospjele u javnost i da nisu imali seks aferu.

“To je politička namještaljka Pavloviću. Znam da je milion puta rekao da ne može da izdrži pritisak. To je Saša Burać, predsjednik Gradskog odbora SNSD. Pavlović mu je odbio poslušnost. Prvi put kada je odbio da nešto uradu, onda mu se to desilo. Morao je da pije tablete za smirenje, imam sve poruke”, izjavila je Jež.

Potvrdila je da je bila u “prijateljskom” odnosu sa Pavlovićem, da je često bio u njenoj porodičnoj kući, ali je rekla da nije imala nikakve veze sa padom Pavlovića.

Jež je nekoliko puta demantovala da je bila ljubavnica Dalibora Pavlovića i pred kamerama je pokazala telefon za koga su u SNSD tvrdio da ga je prodala opoziciji, zajedno sa fotografijama.

“To nije tačno, ničeg nije bilo. Pavlović to nigdje rekao nije, nikada nije spomenuo moje ime, ali je slao poruke. Ne, nije bila afera. Za Sašu Bursaća jeste. Nadam se da će do izbora izaći još više video snimaka. Nije u pitanju Pavlović nego mnogo viši ljudi iz SNSD. Stranka u Prijedoru nije stranka SNSD, nego stranka Saše Bursaća”, rekla je Ana Jež koja kaže da je u studio sarajevske televizije došla u pratnji supruga Gorana, koji joj vjeruje. prneosi “Radiosarajevo“.

Source: CRNA HRONIKA