NAJNOVIJI DETALJI ZLOČINA: MURAT UBIO MAJU, NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO I OBJESIO SE

Prema riječima Kurirovog izvora, Pepić u posljednjoj poruci nije govorio o prirodi svoje veze s Majom, niti o ubistvu, već se samo oprostio s rodbinom.

Pištolj nije nađen

Pepić je sebi oduzeo život vješanjem, a njegovo tijelo pronašao je brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je Pepić živio. Kako se pretpostavlja, Pepić je, pošto je Majino tijelo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio Golf 4, u kojem se, najverovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gdje je sebi oduzeo život.

I dalje se ne zna kada je Murat sebi oduzeo život, ne zna se preciznije ni kada je Maja ubijena, a prema izvorima iz istrage, malokalibarski pištolj, iz koga je, sumnja se, Murat pucao Maji u sljepočnicu, nije nađen u kući u kojoj je osumnjičeni sebi oduzeo život – kaže naš izvor. prneosui “Hayat“.

Dosadašnji nalazi istrage upućuju da je u srijedu po podne Murat kolima otišao do Kraljeva, do sela koje se također zove Vrba, da je tamo Maju natjerao da uđe u vozilo, a zatim joj je u kolima, poslije kraće svađe, pucao u glavu.

Murat je Majino tijelo vozio skoro 120 kilometara od Kraljeva preko Ušća, Baljevca, Raške, Novog Pazara, Ribarića, sve do mjesta na kome se, kilometar od Ribarića, s magistrale odvaja zemljani put koji vodi do reke. Tu je Majino tijelo iznio iz kola, a na zemlji pored obale ostali su tragovi krvi. Bacio je tijelo u rijeku, ono je plutalo samo 30 metara, zakačilo se za jednu stijenu, gdje ga je sutradan vidio ribar – podsjeća izvor.

Ljubomorni ispadi

Murat i Maja bili su neko vrijeme u emotivnoj vezi, u kojoj je bilo mnogo ljubomornih ispada Tutinca. Po nekim pričama, Tutinac je letos na Crnogorskom primorju pretukao Maju, ali su i dalje ostali u kontaktu – ispričali su upućeni.

Komšije za Maju kažu da je bila dobra, samohrana majka, koja se borila da djetetu obezbjedi dobar život. Murat je ranije držao kafanu na putu Tutin-Ribariće, povremeno je radio u Njemačkoj.

Iza sebe ima brak, odavno se razveo. Važio je za boema – pričaju njegovi poznanici.

Source: region