“Auto-Milovanović” postao dio “CIAK” grupe

BANJALUKA – Preduzeće za prodaju dijelova “Auto-MIlovanović” iz Banjaluke i zvanično je dio “CIAK” Grupe, jednog od najvećih distributera auto-dijelova i opreme u regionu.

Auto-MIlovanović

FOTO: Auto-Milovanović

Podsjećamo, portal CAPITAL je ovo najavio još sredinom septembra.

Dejan Milovanović, direktor društva Auto-Milovanović, kazao je kako preduzeće uspješno posluje 23 godine na tržištu BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije te da je uspijeh gradilo na stabilnim osnovama, povjerenju, sigurnosti, pristupačnosti, te širokom asortimanu, prilagođenom zahtjevima naših kupaca.

Naše odlike, jake strane i pristup tržištu prepoznati su i od strane jedne od najvećih grupacija na tržištu auto-dijelova, servisne i prateće opreme u regionu, te je odluka da postanemo dio takve grupacije bila samo prirodni slijed našeg daljeg osnaživanja i rasta, koji sa sobom nose još veći asortiman proizvoda, svih poznatih svjetskih proizvođača, te prije svega brojne benefite za naše kupce“, istakao je on dodajući da svoje poslovanje nastavljaju pod istim, prepoznatljivim imenom, ali sada sa velikom podrškom regionalne grupacije.

Grupacija CIAK trenutno zapošljava više od 1500 radnika na preko 150 lokacija u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Sjevernoj Makedoniji.

CAPITAL: D.T.

Чланак “Auto-Milovanović” postao dio “CIAK” grupe се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.

Source: Posao