“DUŠA PREDOBRA…” – Supruga uhapšenog Džonića nakon brutalnog ubistva porodice Đokić na Fejsbuku ostavljala POTRESNE PORUKE ZA LIDIJU

Supruga uhapšenog, S. Dž. je izjavila saučešće jednoj rođaki nakon što je okačila fotografiju ubijene Lidije Đokić na Fejsbuk.

– Duša predobra neiskvarena, neka je anđeli čuvaju – napisala je S. Dž. čiji je suprug uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u brutalnom ubistvu Lidije, Gorana i Gordane Đokić.

Podsjetimo, zbog sumnje da je ubio porodicu Đokić – svog brata Gorana, njegovu suprugu Gordanu i kćerku Lidiju, uhapšen je Goran Džonić. Ove dvije porodice bile su izuzetno bliske, posjećivali su se na slavljima, a Džonić je Goranu čak prao auto, jer je važio za njegovu osobu od povjerenja.

Džonić je navodno od Đokića uzeo 43.000 eura poslije ubistva, a od dijela novca vratio dug. Ostatak para zakopao je na imanju svog sina, a prilikom hapšenja pokušao je da za zločin okrivi svoju djecu, piše Blic.


Izvorni članak: “DUŠA PREDOBRA…” – Supruga uhapšenog Džonića nakon brutalnog ubistva porodice Đokić na Fejsbuku ostavljala POTRESNE PORUKE ZA LIDIJU