UBICE NISU ODAVDE! Stojanka Đokić tvrdi da ZNA ZBOG ČEGA su joj pobili porodicu

Stojanka Đokić, majka ubijenog vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića (57), rekla je juče da su njen sin, snaja Gordana (56) i unuka Lidija (25) ubijeni isključivo zbog novca i istakla da ubice vjerovatno nisu iz njihovog sela Moravac, prenosi Srbija danas.

Ona je navela da su egzekutori koji su oteli i zvijerski pobili njenu porodicu odnijeli vjerovatno više od 50.000 eura od njenog sina.

– To je uradio neko sa strane samo zbog novca, drugi razlog ne vidim. Mislim da su uzeli mnogo više od 50.000 evra. Moj Goran je prodao kuću i radio da bi Lidiji kupio stan u Nišu. Sto posto je sa sobom nosio novac, čim nije nađen. Ne znam gde je držao novac jer se on nama nije o tome povjeravao. On je praćen po Aleksincu – rekla je Stojanka, koju u Moravcu zovu i Šojka.

Nesretna žena kaže da svaki dan idu na groblje, ali da joj nije palo na pamet da digne ruku na sebe.

– Nisam htjela da se otrujem. Rekla sam: “Zašto i ja da živim kada njih nema.” Ali imam drugu unučad, od drugog sina, koji je prije umro od raka i za njih moram da živim. Idemo svaki dan na grob, šta ćemo jadni. Želim samo da se nađu te životinje koje su ih ubile – kazala je neutješna Goranova majka.


Izvorni članak: UBICE NISU ODAVDE! Stojanka Đokić tvrdi da ZNA ZBOG ČEGA su joj pobili porodicu