“KUPIT ĆU NOV FERARI” – Oglasio se vlasnik automobila vrijednog 280.000 eura koji je slupan na auto-putu “Miloš Veliki”

Na auto-putu Miloš Veliki se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je uništen crveni ferari. Fotografije i snimci skupocjenog automobila čiji su dijelovi rasuti po putu ne prestaju da kruže mrežama, a mediji nagađaju koliko automobil može da košta dok se ostatak Srbije pita ko kod nas uopšte sebi može da priušti ovakvu mašinu.

Naime, Ljuba Miodragović je vlasnik crvenog ferarija i kaže kako ga nije vozio neprilagođenom brzinom u momentu kada je došlo do nesreće.

“Naišao sam na baru, zakočio, izgubio kontrolu i okrenuo se nekoliko puta. Udario sam u bankinu, materijalna šteta je velika, ali nisam povrijedio ni sebe ni druge. Tako da se sve završilo na najbolji mogući način”, rekao je on za B92.net.

Ljuba je ispričao i kako je uspio sebi da priušti skupocijen automobil jer se to najveći broj ljudi pita jer na putevima po Srbiji baš i ne možemo često da vidimo luksuzna vozila.

“Živim u Švajcarskoj jako dugo, vlasnik sam nekoliko kompanija i akcionarskog društva, skupi automobili su mi pasija, jednostavno obožavam brze, sportske mašine”, priznaje sagovornik.

Domaći mediji kada pišu o nesreći licitiraju i nagađaju da automobil košta 200.000 eura. Ljuba Miodragović je otkrio pravu cifru.

“Koštao je 280.000 eura ako baš želite detalje”, kaže.

Odmah nakon nesreće je pozvao policiju i šlep službu, a na pitanje kako je podnio ovoliku štetu na crvenom ferariju otkriva da ga činjenica da ga je slupao i ne potresa previše.

“Lako sam podnio, kupit ću novi”, zaključio je sagovornik.


Izvorni članak: “KUPIT ĆU NOV FERARI” – Oglasio se vlasnik automobila vrijednog 280.000 eura koji je slupan na auto-putu “Miloš Veliki”