BUDE SE NOVE SUMNJE U SLUČAJU UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: Mještani već neko vreme u panici – evo ko je mogao da pomogne ubici oko zločina

U potrazi za ubicama porodice Đokić iz Aleksinca, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a prema nezvaničnim saznanjima, navodno je pronađena sveska dužnika likvidiranog vlasnika mjenjačnice Gorana Đokića (57), kao i spisak od preko 15 dužnika, koji su Đokiću navodno dugovali čak 300.000 evra.

Pored toga prema riječima mještana počele su i prve konkretne sumnje.

– Policija je svaki dan u selu. Očigledno se traži bilo šta što može dovesti do ubica. Pretpostavlja se da je tiper ili pomagač neko iz sela, jer nam je teško da zamislimo da je neko od nas sposoban da ubije lično. Ali, da prati i javi kada je vozilo krenulo sa lokacije, jeste moguće i moguće da je neko odavde pružao logistiku, posmatrao žrtve i nekome davao informacije – kaže mještanin Moravca J. S. i dodaje da policija pretražuje i suprotan dio sela, prema reci Moravi, gde se kako pretpostavljaju traži oružje kojim su Đokići ubijeni.

Veća prisutnost policije u Moravcu primećena je usubotu. Dva policijska kombija stajala su na raskrsnici u centru sela, gdje se u jednom smjeru ide ka bedemu Morave, a u čijoj blizini su pronađena tijela, i gdje je njihov auto skrenuo s puta kobne noći.

– Pretpostavlja se da su pronašli neki novi trag, tako da policajci ovih dana vode razgovore sa svim meštanima koji su možda nešto vidjeli 26. septembra kada su Đokići kidnapovani, ubijeni i spaljeni – objasnio je izvor i dodao da policija traga i za crvenim automobilom, koji je na dan nestanka porodice viđen u Moravcu, piše Kurir.


Izvorni članak: BUDE SE NOVE SUMNJE U SLUČAJU UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: Mještani već neko vreme u panici – evo ko je mogao da pomogne ubici oko zločina