Muž i žena, Dejan (45) i Suzana (37) umrli od korone u istom danu, NISU BILI VAKCINISANI, ćerka preko noći ostala siroče

Suzana je pre korone imala problema sa astmom, dok je Dejan bio potpuno zdrav. Oboje su imali višak kilograma i nisu bili vakcinisani.

Uprkos nadljuskim naporima lekara i sestara da u kovid bolnici u Batajnici, posle tronedeljne borbe, u noći između 26. i 27. septembra izgubili su život.

Razorena srećna porodica
Njihova porodična prijateljica Nela kaže za “Informer” da ne može da veruje kako je jedna srećna porodica razorena preko noći.

– Dejan i Suzana su bili predivni ljudi i uz to izuzetno vredni. Držali su prodavnicu hrane i trudili se da njihovoj ćerki ništa ne fali. I ona je dobra i ozbiljna devojka, koja je upisala ekonomsku školu kako bi jednog dana radila u trgovini i nastavila da vodi porodični posao. Ovaj opasni virus prvo je dobila devojčica, pa od nje majka Snežana a potom otac Dejan. Svi smo se nadali da neće biti ništa ozbiljno jer su oni generalno zdravi ljudi, osim što su oboje bili gojazni i što je suzana imala astmu, ali ju je držala pod kontrolom.

Međutim, situacija je počela da se komplikuje. Prvo je Dejan primljen 31. avgusta u bolnicu u Požarevcu, a potom 2. septembra i Snežana. Nadala sam se da će se uz terapiju tu oporaviti, ali stanje im se pogoršalo 15. septembra su oboje prebačeni u kovid bolnicu u Batajnici – priseća se Nela.

Ona dodaje da je tek pošto su supružnici stavljeni na kiseonik shvatila ozbiljnost situacije.

– U bolnici u Batajnici oboje su bili na kiseoniku i tada sam shvatila koliko im je stanje ozbiljno. Nadala sam se da će uspeti da se izvuku i da će izbeći respirator jer su mladi i jaki ljudi. Sestre i lekari dali su sve od sebe da ih spasu i ta borba trajala je sve do 26. septembra kada su oboje umrli. Bila sam u potpunom šoku, nisam mogla da verujem da ipak nisu izdržali…


Izvorni članak: Muž i žena, Dejan (45) i Suzana (37) umrli od korone u istom danu, NISU BILI VAKCINISANI, ćerka preko noći ostala siroče