OVO JE DJEVOJKA KOJA JE NESTALA SA OCEM I MAJKOM: Svi su na nogama zbog tročlane porodice

Misterija nestanka porodice iz Aleksinca (Srbija) i dalje traje. Otac Goran Đ., Gordana Đ. i kćerka Lidija (25) su, podsjetimo nestali u nedjelju oko ponoći kada su se vraćali iz Moravca u Aleksinac, prenosi Srbija danas.

Cijela Srbija i dalje traga za njim, a na priloženoj fotografiji je njihova kćerka, a ako je neko vidi, odmah neka javi policiji.

Podsjetimo, otac, majka i kćerka su nestali oko ponoći u nedjelju uveče kada su se vraćali iz Moravca. Tamo su bili na večeri kod Goranove majke.

Iako se svi nadaju da je ova porodica samo otputovala negdje, rođaka je izjavom da je Goran često bio na meti lopova i da je trpio maltretiranje, bacila “crne sumnje” na priču o njihovom nestanku.

– Znate kako, on ima mjenjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu prijeti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo prije neku godinu kada je u mjenjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo – kaže ona.

Ističe da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negdje.

– Umjeli su da otputuju, ali su se uvijek javljali. Ali, uvijek. Ovo je prvi put da se ovako nešto dešava. Plašimo se da ih nije neko dočekao ispred kuće i natjerao da krenu negdje. Ili im ušao u kola… Ne znam… Kola nema, nema tragova da su bili u stanu – tvrdi naša sagovornica. Ona kaže da su nestali na relaciji koja je dugačka svega tri kilometra.

– Od majke iz Moravca su krenuli oko ponoći. U 00.10 su bili u perionici i od tada se ne zna ništa o njima. Niti su dostupni, niti bilo šta… Kao da ih je mrak pojeo. Moj suprug je sada tamo, sada će  ući sa policijom unutra, u stan, pa ćemo vidjeti – kaže ona i dodaje da nisu posljednja tri bili u Vrnjačkoj Banji, nego do prošle subote i da sumnja da su ponovo otišli na put.

Komšije ove porodice takođe kažu da je čudo da im danima porodična mjenjačnica ne radi, što nikada ranije nije bio slučaj.

Policija je u toku dana obila stan ove porodice kako bi pronašli tragove koji bi uputili na to gdje se nalaze.


Izvorni članak: OVO JE DJEVOJKA KOJA JE NESTALA SA OCEM I MAJKOM: Svi su na nogama zbog tročlane porodice