Bh. policija traga za prevarantima: Za skidanje crne magije uzeli 13 hiljada KM

“Nepoznate osobe u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica dovode građane u zabludu navodeći ih da plate određene novčane iznose obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije. prenosi radiosarajevo

U septembru Policijskoj upravi Prijedor obratila se osoba iz Prijedora koje je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predalo torbu u kojoj je bilo oko 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije”, rekli su u PU Prijedor, piše Srpskainfo.

Policijski službenici postupaju po svim zaprimljenim prijavama i preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta izvršioca i rasvjetljavanja prijavljenih krivičnih djela „Prevara“.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122”, poručila je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.


Izvorni članak: Bh. policija traga za prevarantima: Za skidanje crne magije uzeli 13 hiljada KM