Mortus pijan u 2 ujutro zavijao poput vuka i režao pa prestravio sve susjede

On je u četvrtak oko 2 ujutro na području Okučana pod utjecajem alkohola oponašao divlje životinje te ispuštao neartikulirane krikove, zbog čega su se stanari trgnuli iz sna i uplašili. Kažu da je zavijao poput vuka i režao poput kakve divlje zvijeri.

‘Podivljali’ 43-godišnjak odmah je uhićen zbog narušavanja javnog reda i mira. Prije nego što su ga strpali u ćeliju, morao ga je pregledati dežurni liječnik koji je ustanovio kako mu zapravo nije ništa, osim što je prilično pijan.

“Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Okučani oko 2 sata, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola vikao i galamio, ispuštao neartikulirane glasove i oponašao divlje životinje, te tako narušavao javni red i mir građana.

Prekršitelj je uhićen i zadržan u policiji na otriježnjenju, no prethodno su ga pregledali liječnici utvrdivši da je sposoban za daljnji postupak u policiji koja je protiv njega podnijela optužni prijedlog prekršajnom sudu”, otkrili su danas iz slavonskobrodske policije, prenosi danica.hr.


Izvorni članak: Mortus pijan u 2 ujutro zavijao poput vuka i režao pa prestravio sve susjede