BINGO CITY CENTER I VI „ZA BOLJU ŠKOLU”

Kraj augusta i početak septembra je uzbudljiv period za roditelje koji nakon povratka s godišnjeg odmora moraju pripremiti svoje najdraže za školu. Potrebno je kupiti odjeću, obuću, školski pribor, ruksake i knjige za svoje djevojčice i dječake i tako spremno dočekati početak nove školske godine. Ove godine ćete imati i dodatni razlog da to obavite u vašem omiljenom mjestu za šoping. 

Bingo City Centar Tuzla nam svake godine pripremi super ponudu za bezbrižan povratak u školske klupe. Ove godine omiljena šoping destinacija u Tuzli ide korak dalje i planira da obraduje jednu od tuzlanskih osnovnih škola sa donacijom od 3 000 KM, sa ciljem da učenicima i učenicama olakša početak nastave. 

Back to School projekat ”Za bolju školu” omogućit će svim posjetiocima i kupcima Centra da daju svoj doprinos i odaberu koja škola će osvojiti ovu donaciju. 

Kako?

Budite i vi dio ove lijepe priče i dajte svoj doprinos tako što ćete u periodu od 25. augusta do 15. septembra obaviti kupovinu u trgovinama Bingo City Center Tuzla. Sačuvajte račun i na centralnom trgu u BCC-u pronađite školu vašeg mališana. Ubacite račun u školski ormarić s oznakom osnovne škole koju pohađa vaš dječak ili djevojčica i tako pomozite BCC ekipi da odabere školu pobjednicu. Škola koja prikupi najveći iznos računa osvojit će 3 000 KM.

Bingo City Centar Tuzla na ovaj način želi još jednom pokazati da osim odlične ponude i popusta za povratak mališana u školske klupe misli na svoju lokalnu zajednicu i grad.