VELIKA TRAGEDIJA: STRUJNI UDAR UBIO MLADIĆA

Tragedija se dogodila kada se Jovan vraćao sa posla iz treće smjene iz fabrike u Bečeju. Njega je dovezao drug i ostavio desetak metara od kuće.

Velika tragedija rastužila je žitelje Bečeja, koji sa nevjericom pričaju o detaljima mladićeve pogibije. prenosi “Hayat“.

– Jovan je krenuo kući, napravio par koraka i zagazio u baru u kojoj je bila žica od struje, koja se otkinula sa stuba i jednim dijelom pala u vodu. Te noći bilo je je jako nevrijeme i kiša je neprestano padala. Vjerovatno zbog mraka nije video i zakačio je žicu tijelom. Došlo je do strujnog udara i mladić je na mjestu, nažalost, stradao. Mnogo nam je žao. Bio je divno i uzorno dijete – priča komšija nastradalog Jovana, prenose Novosti.

Bečej ne pamti ovakvu tragediju u kojoj je jedan mladi život naprasno izgubljen. Mladićeve bliske prijatelje i rođake Jovanova nesreća ostavila je u suzama i nevjerici. Mladić je jedno od petoro djece porodice Marić. Iza sebe je ostavio neutješne roditelje, tri sestre i brata. Sahranjen je u četvrtak na groblju u Bečeju.


Izvorni članak: VELIKA TRAGEDIJA: STRUJNI UDAR UBIO MLADIĆA