Slobodan Vasković dobio zastrašujuće prijetnje: “Mučit ćemo te…”

Vasković, koji je u subotu objavio poruke koje je premio od neimenovane osobe, tvrdi da iza prijetnji stoje “narkoSektaši Milorada Dodika”.

“I ne samo meni, već i osobama do kojih mi je veoma stalo, što nikako po njih nije dobro. A ni po Šefa im”, piše Vasković.

Ubica se kako se sam predstavio, dodaje Vasković, potpisao se kao “Vasko Vaskovic”, valjda u želji da pokaže kako je duhovit.

“Iako je najobičniji mali, kukavički, preplašeni gmaz; Bolesni Idiot što se krije iza lažnog profila, spreman da ubije kako bi nastavio jezivi posao trovanja djece narkoticima. Interesantno je, osim što je nepismen, da mi obećava prvo mučenje, pa tek onda likvidaciju. Pravi Belivukov učenik! Što i ne čudi, jer su veze Belivukovog Monstruoznog Koljačkog Klana višestruke i snažno isprepletene sa brojnim visokim funkcionerima Crvene Sekte”, navodi Vasković.

Nadalje, Vasković je optužio i pojedince iz MUP-a RS da su Dodikovom nalogu mogli da otkriju njegovu adresu.

“Ubica se javio u inbox; Ali se poprilično iznervirao, što me čudi – trebalo bi da je hladnokrvan i smiren, jer ubiti nekog, pa i mene, zahtijeva potpuni izostanak nervoze i bilo kakvih emocija. Ok, tip je, očito, Psihopata; Da nije ne bi ni bio pripadnik NarkoKlana Crvene Sekte. Patološki tip, rekao bi njegov Šef Dodik. Nema potrebe da dalje pojašnjavam bilo šta – hladnokrvno čekam sutra… Čekam”, napisao je, uz ostalo, Vasković.

Kompletan tekst pročitajte OVDJE.


Izvorni članak: Slobodan Vasković dobio zastrašujuće prijetnje: “Mučit ćemo te…”