U sudaru kod Novog Grada stradala jedna osoba, više povrijeđeno

Policijskoj upravi Prijedor, danas oko 13.35, prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor -Novi Grad u mjestu Blagaj Rijeka, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđeno više osoba.

“U prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao M.B. iz Novog Grada upravljajući vozilom opel meriva i N.Z. iz Prijedora koji je vozio reno. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač N.Z. je smrtno stradao, dok je suvozač u istom vozilu V.Z. iz Prijedora zadobio teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezeno na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Na UKC RS prevezen je i vozač M.B. koji je u ovoj nezgodi zadobio teške tjelesne povrede”, rekli su u PU Prijedor, prenosi Srpskainfo.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno kada je u pitanju ograničenje brzine kretanja vozila, jer odgovornim ponašanjem u saobraćaju doprinosimo bezbjednosti svih učesnika. prenose “Nezavisne“.


Izvorni članak: U sudaru kod Novog Grada stradala jedna osoba, više povrijeđeno