VOJIN MIJATOVIĆ ZNA KAD TREBA UDARITI: MILORADE I ŠPIRIĆU, ŠTO VAS NEMA U WASHINGTONU NA RUČKU?!

On se iz Washingtona oglasio na društvenim mrežama nakon što su srpski političari odlučili da neće učestvovati u radu institucija BiH.

Milorade veliki pozdrav i selam iz Washingtona!!!

Po ko zna koji put Milorad Dodik svoj decenijski kriminal krije iza naroda i nesposobne opozicije.

Da budem iskren narod je sam kriv, sve dok bude pristajao da jede jeftini nacionalni populizam umesto mesa živeće kako sada živi, nažalost jako loše.

Ono što postaje tragikomično jeste tzv. opozicija doduše sastavljena od večitih gubitnika sds-a i pdp-a i instant opozicionara “zvezda možes biti ti” Nešića.

Peticija, ne prihvatanje odluke Visokog predstavnika, bojkot institucija BiH su zapravo ništa drugo nego odraz nemoći i Dodika i njegove korisne opozicije, jer su potpuno svesni da posle odluke Visokog predstavnika više ništa neće biti isto.

Ne donosi odluka samo zabranu negiranja genocida i zločina, ona donosi i kraj negiranja države BiH i tu jeste možda najveći problem.

Kako god ostaje žal što Inzko nije dodao još i kontrolu porekla imovine političara, to bi tek donelo pun efekat i nervozu na maksimumu velikih nacionalih zaštitnika.

Ova nervoza vlasti i opozicije će brzo splasnuti jer slede još drastičniji potezi međunarodne zajednice.

Milorade i Špiriću trebali ste doleteti bar na ručak u Washington pitaju mnogi što vas nema, nit dolazite nit pišete. prenosi “Hayat“.


Izvorni članak: VOJIN MIJATOVIĆ ZNA KAD TREBA UDARITI: MILORADE I ŠPIRIĆU, ŠTO VAS NEMA U WASHINGTONU NA RUČKU?!