Nudio se*s i tukao supružnike pa dobio tri godine robije

Ono što je zanimljivo jeste da je M.M., niz puta bio u sukobu sa zakonom, ali mu je županijski sud u Zenici, po njegovoj žalbi, za dvije godine smanjio prvostupanjsku presudu zeničkog Općinskog suda, koji ga je bio osudio na pet godina.

“On je i prije ove presude osuđivan 14 puta zbog krivičnih djela kao što su nasilničko ponašanje, teška krađa i drugo”, rekli su sugovornici “Nezavisnih novina”.

U najnovijoj, u nizu presuda koje M.M., ima iza sebe, navodi se da je bio nasilan, te lakše ozlijedio dvije osobe. On je, dodaje se, 22. rujna 2020. godine u Zenici iskazao naročito drsko i bezobzirno ponašanje.

“Tog dana on je G.A., kad je ona prišla na šalter pekare u namjeri da kupi hranu, rekao: ‘Nudim ti dobar seks’, na što mu je ona odgovorila da se odmakne”, ističe se u optužnici po kojoj je proglašen krivim.

Potom ju je, dodaje se, udario u glavu i stomak, u čemu ga je nakon toga pokušao spriječiti M.J., suprug G.A.

“Nakon toga je udario staklenom flašom u glavu M.J.”, ističe se u optužnici Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije.

Poslije toga, sudeći po optužnici, M.M., se iznova okomio na ženu.

“Rukama je ponovo uhvatio G.A. za kosu i oborio je i vukao po trotoaru”, naglašava se u optužnici.

U ovom napadu, dodaje se, G.A. je zadobila lakše ozlijede, odnosno ogrebotine kože desnog kuka i koljena, a lakše je povrijeđen i njen suprug M.J., koji je imao rane iznad lijeve obrve.


Izvorni članak: Nudio se*s i tukao supružnike pa dobio tri godine robije