Tuga u Srbiji: Sahranjen 10-godišnji dječak koji se utopio u bazenu

Na posljednji počinak mališana ispratili su majka Anica, otac Darko, baka Dragana i djeda Branko, ali i mnogi rođaci, prijatelji, komšije, prenosi Blic.

U tužnoj povorci, koja je iz kapele krenula ka mališanovoj večnoj kući bili su i njegova učiteljica Jasmina Karan, drugari iz osnovne škole “Branko Radičević”, kao i roditelji drugara iz drugog razreda. prenosi “Radiosarajevo“.

Opraštajući se od svima omiljenog dječaka, rođak Milan Kecmanović je istakao da je Bane odrastao u dekinom i bakinom domu okružen pažnjom i ljubavlju onih koji su ga najviše voljeli, piše Srpska Info.

“Nestašni dječak, pun energije i ljubavi za ljude oko sebe, najviše vremena provodio je sa dekom i bakom i svojim tatom, koji su o njemu brinuli. Djeda Branko ga je pratio i vodio svuda, čekajući dok se izigra. Volio je da trči i da se igra sa drugovima i drugaricama i maštao da postane fudbaler, ali se u nedjelju ti dečački snovi u jednom trenu prekinuti. Na poslednjem opraštanju kraj groba svoga sina ocu Darku je pozlilo, pao je u nesvijest poslije čega su mu okupljeni pritekli u pomoć”, naveo je Kecmanović.


Izvorni članak: Tuga u Srbiji: Sahranjen 10-godišnji dječak koji se utopio u bazenu