Isplivala najmračnija tajna Miljana koji je ubio majku u kovinu: Bivšoj djevojci radio nešto zastrašujuće

Šta se to tačno dešavalo prošlog vikenda u kući porodice Davidović u Kovinu? Šta je to natjeralo nekadašnjeg košarkaša Miljana (26) da, kako tvrde iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, svirepo ubije svoju majku Stanojku (62)?

Zbog čega je Stana, žena za koju svi tvrde da je bila nasmijana, umrla u strašnim mukama poslije zvejrskog napada njenog sina jedinca?

O tome da je Miljan i ranije pokazivao tendenciju nasilničkog ponašanja, za Objektiv svedoči njegov vršnjak iz Kovina, koji je osumnjičenog za ovo svirepo ubistvo jako dobro poznavao.

– Prije nekoliko godina imao je jednu djevojku, baš lijepu plavušu. Ona je nekoliko godina starija od njega. Važi za jednu od zgodnijih djevojaka u Kovinu, ali je on znao da je vrijeđa, ponižava i zlostavlja, i to pred drugim ljudima. Bili su možda godinu dana u ozbiljnoj vezi, a onda ga je djevojka ostavila – kaže sagovornik Objektiva.


Izvorni članak: Isplivala najmračnija tajna Miljana koji je ubio majku u kovinu: Bivšoj djevojci radio nešto zastrašujuće