Otac monstrum iz Visokog silovao kćerku dok mu je supruga spavala u drugoj sobi

Prema navodima iz optužnice T. A. je silovao kćerku u noći između 14. i 15. februara ove godine u porodićnoj kući. Dok je njegova supruga spavala u dnevnom boravku, optuženi je u drugoj sobi gdje spavaju on i kćerka A. T. , prišao kćerki koja je spavala na madracu.

Na silu joj svukao helanke
– Najprije ju je preko deke i čupavca kojim je bila pokrivena pritisnuo s obje ruke u predjelu stomaka i pokušao strgnuti deku i čupavac sa nje, govoreći joj „Ja ti žvaljo?“ pa kada je A. uhvatila čupavac, upotrebom sile naglo strgnuo sa nje deku i čupavac, potom svukao svoje hlače do koljena, kleknuo iznad nje i na silu joj svukao helanke koje je imala na sebi. Dok se A. opirala, on je svojim nogama pritisnuo njene noge i raširio ih, a rukama uhvatio A. ruke i držao ih iznad njene glave- navodi se u optužnici Tužilaštva ZDK.

Otac mosntrum je tada silovao kćerku nakon čega je ona nekako uspjela da oslobodi ruke i noge i odgurne ga od sebe.

Zadovoljio svoju pohotu
On je obukao hlače i vratio se na kauč na kojem inače spava, a potom joj je ponovo prišao. Kleknuo je pored madraca na kojem je ležala i dirao rukom po svom spolnom organu nakon čega je svršio zadovoljivši svoju pohotu. prenosi “Avaz“.

– Kćerki je potom dao 20 KM i zaprijetio da o tome što se desilo ne smije nikome reći jer će je istjerati iz kuće i imaće problema i ona i on, čime je počinio krivično djelo silovanje i rodoskrvnuće- navedeno je u optužnici.


Izvorni članak:
Otac monstrum iz Visokog silovao kćerku dok mu je supruga spavala u drugoj sobi