Detalji krvavog obračuna kod Krupe na Uni: U brata ispalio oko 20 hitaca

Nakon zločina, prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Borislav je pozvao policiju i prijavio se, te mirno sačekao policajce i predao im automatsku pušku koja je izuzeta, a on je uhapšen.

Navodno su braća odranije imala porodične sukobe i nesuglasice, pa se sumnja da je to mogući okidač za ubistvo, ali policijska istraga pokazaće detalje ovog zločina koji je potresao ovo mjesto.

Kako saznajemo od mještana, njih dvojica su živjeli sami i nisu zasnovali svoje porodice. Ispričali su nam da braća Uzelci imaju brata i sestru koji odavno žive u Srbiji.

Navodno su se i ranije svađali kada bi popili alkohol, ali ovako brutalan zločin niko nije očekivao.

Kako navode naši izvori, Uzelci su se izdržavali radeći na dnevnice i čuvajući ovce po planinama.

“Nije im bilo lako, snalazili su se za život. Često je Borislav nomadio i znao je tako na dnevnicu zaraditi koji dinar. Baš se bio vratio kući jer je u posljednje vrijeme valjda čuvao ovce nekome u okolini Sanskog Mosta”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

Do krvavog obračuna došlo je u ponedjeljak predveče, kada su se braća prvo posvađala, a prema nekim pričama, čula se i galama, te je neko povikao, vjerovatno žrtva,pišu Nezavisne

“Eto, pucaj!”

A onda se začula i pucnjava.

Kako su naveli iz Policijske uprave Prijedor, uhapsili su osobu B.U. iz Krupe na Uni zbog sumnje da je iz automatske puške ubila Z.U. iz ove opštine.

Kako je saopšteno iz ove uprave, policiji je oko 17.45 prijavljeno da je u mjestu Srednji Bušević izvršeno ubistvo.

“Uviđajem je utvrđeno da je ubistvo Z.U. počinio B.U. Osumnjičeni B.U. je uhapšen i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo”, navode iz policije.


Izvorni članak: Detalji krvavog obračuna kod Krupe na Uni: U brata ispalio oko 20 hitaca