NEREDI NA MOSTARSKIM ULICAMA Čula se pucnjava, letjelo kamenje, boce, palice, baklje …

Prema riječima očevidaca, veća grupa mladića koja pripada navijačkoj skupini ‘Ultras’ je sa Nove gradske magistrale ušla u naselje Donja Mahala, te su napali manju grupu mladića koja je sjedila ispred tamošnje osnovne škole.

Također incident je zabilježen na Lučkom mostu, te duž ulice Stari pazar. Na sve strane letjelo je kamenje, boce, baklje, a začula se i pucnjava.Na mjesto događaja, odmah po dojavi, upućeno je više patrola temeljne, interventne, pa i Jedinice operativne podrške (Specijalna policija). Neslužbeno saznajemo da je najmanje jedna osoba ozlijeđena u ovom incidentu.

Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, kamenja po cesti je bilo u navedenim ulicama, pa sve do semafora kod naselja Šemovac, te Franjevačke ulice. Za sada nema informacija o privedenim osobama, dok se službeno očitovanje MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije očekuje tokom nedjelje.

Nakon što je incident okončan, službenici Policijske uprave Mostar su sa parkinga ispred ‘Dompesa’ izuzeli osobni automobil Golf 5, koji je premješten u krug PU Mostar. Naknadno je na tom istom parking prostoru pronađena i palica koja se može dovesti u vezu s navedenim incidentom, odnosno koja je vjerojatno korištena prilikom obračuna.

Uz cestu, te na mjestu najžešćeg okršaja pronađeno je još drvenih palica,piše Hercegovinainfo


Izvorni članak: NEREDI NA MOSTARSKIM ULICAMA Čula se pucnjava, letjelo kamenje, boce, palice, baklje …