Na Palmine zabave bila pozvana i Brnabić: “Tu se ljube žene sa ženama, muškarci sa ženama…”

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u vrijeme dok je bila ministarka u intervjuu za medije blskim Vučiću otkrila je jednu iznenađujuću činjenicu o odnosu sa Draganom Markovićem Palmom. Naime, ona je tada izjavila da ju je Palma zvao na “bunga-bunga” zabave.

– Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga zabavama. Na tim bunga-bunga zabavama se zabavljamo, pjevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima – kazala je ona te 2017. godine, prenosi portal Direktno.

Termin bunga-bunga zabave nastao je, inače, zbog zabavi bivšeg premijera Italije Silvija Berlusconija koji je optužen da je 2010. godine imao seks s maloljetnicom. Berlusconi se na sudu branio da nije znao da je navedena djevojka maloljetna.

S obzirom na to su predstavnici vlasti očigledno znali da Marković organizuje sporne zabave i da se tu, kako je Brnabić prije četiri godine navela ljube “žene za ženama i muškarci za ženama”, postavlja se pitanje da li su to one zabave za koje svedok navodi da su se održavale u hotelu i da su tu dolazile maloljetne djevojčice?

Podsjetimo, potpredsjednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je jučer na konferenciji za medije da Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, “podvodi žene i djevojčice”.

– Riješio sam da ispričam dio svog rada za Markovića, ne mogu reći gospodina jer on to nije. Radio sam u hotelu u Končarevu, koji je Markovićev. U tom hotelu nakon raznih zabava, pjevale su naše “zvijezde”, putem Lux taksija dolazile su djevojčice od 15, 16, 17 godina, što su djevojčice za njega i ljude koji su njegovi koalicioni i poslovni partneri. Znalo se da posle takvih zabava devojčice idu sa njim ili njima. Uglavnom je to nakon napijanja djevojčica. Pričali su im da im neće biti ništa i da će im biti okej, ali ništa tu nije okej, jer su te djevojčice doživjele traume. Vjerujem da je jedan čovjek koji je govorio o pedofiliji mislio na njega – glasilo je svedočenje jednog od građana Jagodine.


Izvorni članak: Na Palmine zabave bila pozvana i Brnabić: “Tu se ljube žene sa ženama, muškarci sa ženama…”