Djevojka skočila sa 20. sprata, komšije u šoku: “Policija je stigla u roku od 30 sekundi, neko je vidio prije nego što je skočila”

Komšije su u šoku, automobil na koji je devojka pala sa ogromne visine je sklonjen, ali su dijelovi kola još tu da svjedoče o neopisivoj tragediji.

Osamnaestogodišnja Lj. K. pala je prekjuče sa solitera pravo na automobil parkiran ispred. Djevojka je nakon pada davala znake života, ali je na putu do bolnice podlegla jezivim povredama.

Jedan od očevidaca nemilog događaja kazao je juče za “Blic” da se udarac strahovito jako čuo, ali da isprva djevojku nije vidio, već samo razvaljen automobil.

– Policija je stigla u roku od 30 sekundi na lice mjesta. Pretpostavljam da ju je neko vidio prije nego što će skočiti i da je unaprijed pozvao – dodaje očevidac.

Jedan od komšija iz zgrade sa koje je Lj. K. skočila, a koji porodicu poznaje iz viđenja, ispričao je da ništa nije ukazivalo da djevojku nešto muči.

– Oni su jedna normalna, pristojna porodica, nije bilo naznaka niti povoda da nešto ovako može da se desi – dodaje on.


Izvorni članak: Djevojka skočila sa 20. sprata, komšije u šoku: “Policija je stigla u roku od 30 sekundi, neko je vidio prije nego što je skočila”