Stanimirović novi pomoćnik ministra saobraćaja

BANJALUKA – Vlada RS postavila je Dragana Stanimirovića za vršioca dužnosti pomoćnika ministra za drumski saobraćaj, koji na tu poziciju dolazi umjesto smijenjene DNS-ove pomoćnice Nataše Kostić.

Foto: Nijaz-Caja Kozarac.eu

Stanimirović je postavljen na ovu funkciju na 90 dana, a Vlada je rješenje o njegovom imenovanju donijela na sjednici krajem februara.

Iako je rješenje Vlade stupilo na snagu danas, Stanimirović je već juče bio na terenu na novoj funkciji, o čemu govori i vijest na sajtu Ministarstva Počela rehabilitacija magistralnog puta Prijedor- Banjaluka.

Prethodno je na sjednici Narodne skupštine RS za novog ministra saobraćaja imenovan Nedeljko Ćorić, bivši šef Gradskog odbora SNSD u Bijeljini, o kojem je CAPITAL pisao u tekstu Novi ministar saobraćaja završio fakultet čije su diplome poništavane.

Mjesto pomoćnika ministra za drumski saobraćaj ostalo je upražnjeno nakon što je Vlada RS krajem januara razriješila dužnosti dugogodišnjeg pomoćnika ministra saobraćaja i veza RS Natašu Kostić. Ona je razriješena jer je kadar DNS i raspoređena je na radno mjesto na kojem je bila prije nego što je postala pomoćnik ministra.

CAPITAL: M.Č. Lj.

Чланак Stanimirović novi pomoćnik ministra saobraćaja се појављује прво на Capital.ba – Informacija je capital.


Izvorni članak: Stanimirović novi pomoćnik ministra saobraćaja