Tragedija (ni)je mogla da bude izbjegnuta?! Kolegi je viknuo da bježi, ali on nije stigao da se izvuče nestao je ispod gomile metala

Kako Informer saznaje, nastradali je prinio opremu za varenje stalcima visokim pola metra na kojima su stajali teški metalni profili.

Iznenada su počeli da padaju. On je viknuo kolegi da bježi, ali nije uspio da se izvuče. Dok smo uspjeli da skinemo profile sa njega, već je bilo kasno, kaže jedan od radnika.

Svi su potreseni tragedijom i kažu da je sve prije toga djelovalo normalno kao i svakog dana. Nikome, kako objašnjavaju, nije jasno kako je došlo do nesreće.

T. M. Je iz sela Popović kod Rače i duže vrijeme je radio u firmi za proizvodnju metalnih konstrukcija u kojoj se dogodila nesreća sa smrtnim ishodom.

Policija je obavila uviđaj, istraga je u toku i uskoro se očekuje više detalja is Osnovnog javnog tužilaštva iz Despotovca.


Izvorni članak: Tragedija (ni)je mogla da bude izbjegnuta?! Kolegi je viknuo da bježi, ali on nije stigao da se izvuče nestao je ispod gomile metala