Švalerska afera o kojoj bruji cijeli grad: Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa nastao haos, lomili se zubi i ruke

Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja, a kako ekskluzivno saznajemo sve se odigralo u naselju Pivara. Imena privedenih u ovoj „švalerskoj aferi decenije“ iz razumljivih razloga ne objavljujemo

– Riječ je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Njemačkoj, a udala se ovdje u Kragujevcu – priča sagovornik iz istrage.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik „vara“ sa drugom ženom. To je, teško podnijela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevjernog narodski rečeno- prvog švalera!

– Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani – kaže izvor upućen u istragu policije.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica.

Međutim, muž je onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tuči polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još makljali. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje!

Brak se raspao, a po svemu sudeći slijedi dug i neprijatan sudski spor, prenosi “ucentar.rs“.


Izvorni članak: Švalerska afera o kojoj bruji cijeli grad: Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa nastao haos, lomili se zubi i ruke