MONSTRUOZNO: ZIDAR BLUDNIČIO NAD MALOLJETNOM SESTROM SVOJE DJEVOJKE

Njegov zločin potiče od ljeta 2019. godine dok je boravio u kući djevojkinih roditelja, gdje su djevojka i on, zajedno sa sestrom njegove djevojke spavali.

Okrivljeni je tokom noći, prema optužnici, ustao i odšetao do kreveta u kom je spavala maloljetnica. Tada je izvadio svoj polni organ i samozadovoljavao se, dok je drugom rukom počeo da dira djevojčicu.

Uplašena maloljetnica ga je odmah odgurnula, posle čega se on vratio u svoj krevet i nastavio sa samozadovoljavanjem, uz to gledajući pornografiju na mobilnom telefonu i glasno je uzdisao dok nije zaspao.

Policija je za ova gnusna dešavanja saznala tek nakon godinu dana, jer je djevojčicu bilo sramota i strah, ali je muškarac na kraju prijavljen za polnu zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina kao i za samozadovoljavanje pred djetetom.

Počinilac je negirao svoj gnusni čin, i krivicu svalio na svoju taštu koja se tih dana posvađala sa njim i drugom kćerkom.

Porodica je od ranije pod nadzorom Centra za socijalni rad, pa su majci maloljetnice i ujedno žrtve, izrečene mjere zbog propusta u roditeljstvu.

Ukoliko se okrivljenom muškarcu i sudskim putem dokaže krivica, prijeti mu višegodišnji zatvor, prenosi Jutarnji list.


Izvorni članak: MONSTRUOZNO: ZIDAR BLUDNIČIO NAD MALOLJETNOM SESTROM SVOJE DJEVOJKE