REPORTER SE JAVIO ISPRED BALAŠEVIĆEVE KUĆE, OČI PUNE SUZA: Pogledajte šta drži u ruci (FOTO)

“U njegovoj ulici je trenutno tišina. Tišinu ovdje, u Jovana Cvijića, ometa samo promet. Iza mene, kao što možete vidjeti, okupljaju se građani. Pale svijeću, vidjeli smo suze. Otišla je duša Novog Sada, duša slovenska, duša cijele regije”, rekao je.

Dok je to govorio, oči su mu se napunile suzama i glas mu je podrhtavao, prenose srpski mediji, a u rukama je držao ružmarin zasađen u posudi i ružu.

“Želio je na grobu da mu bude ružmarin. U cvjećarnama je uzimao bijele ruže, točnije 11 bijelih ruža za osobu kojoj je sada najteže. Sad ću otići i odnijeti ovaj ružmarin na mjesto za našeg Đorđa”, zaključio je.


Nakon što je njegova fotografija objavljena u brojnim srpskim medijima, Milan ju je podijelio i na svom Facebook profilu, uz emotivan komentar.

“Otišao sam u cvjećarnu da Mu kupim ružmarin. Prodavačica kaže imaju samo pelcer, donijela im susjeda. ‘Molim Vas, dajte mi pelcer, za našeg Đoleta je, umro je danas’, rekoh prodavačici. ‘Onda ćeš dobiti i bijelu ružu, uvek ih je naručivao kod nas’, reče ona. Zasadio sam pelcer i otišao ispred Jovana Cvijića 33, gde sam sjedio s Đorđem i divnom Oljom. Znao sam da neću izdržati, znao sam da će stih ‘Ako umrem mlad…’ ipak i ovaj put donijeti još više suza”, napisao je.


Izvorni članak: REPORTER SE JAVIO ISPRED BALAŠEVIĆEVE KUĆE, OČI PUNE SUZA: Pogledajte šta drži u ruci (FOTO)